Jocuri


Politica de confidentialitate valabila pentru site-u www.zumy.ro.

Situl www.zumy.ro respecta legile privind protectia datelor personale, cat si politica si legislatia privind trimiterea emailurilor de notificare.

Situl www.zumy.ro este interesat in protectia datelor dumneavoastra personale. Din acest considerent, dorim sa va furnizam mai multe informatii detaliate privind regulile si procedurile adoptate pentru a pastra confidentialitatea informatiilor pe care ni le furnizati si pentru a va oferi cele mai noi si adecvate informatii si servicii.

Deoarece situl www.zumy.ro nu isi modifica frecvent politica de confidentialitate si stocare a datelor personale, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile legale in momentul accesarii si utilizarii siteului pentru a va asigura ca sunteti de acord cu termenii si conditiile companiei. Modificarile in termenii si conditiile de confidentialitate se vor efectua ori de cate ori legislatia in vigoare se actualizeaza.

Continutul siteului permite vizualizarea si participarea la diverse joculete dar si alte informatii.

Folosim datele personale pentru a raspunde prompt si adecvat solicitarilor dumneavoastra. Datele dumneavoastra personale nu vor fi instrainate. Va vom trimite numai materialele pentru care v-ati dat acordul sa le primiti in concordanta cu preferintele si dorintele dumneavoastra.Www.zumy.ro isi ia angajamentul de a proteja informatiile pe care ni le comunicati.

Www.zumy.ro protejeaza informatiile culese prin proceduri fizice si manageriale menite sa previna accesul neautorizat si divulgarea datelor, sa mentina exactitatea datelor si sa asigure utilizarea corespunzatoare a informatiilor.
Automobile import ploiesti | Jocuri gratis | Termeni si Conditii | Confidentialitate |