Jocuri


Logica Cartilor

DESCRIERE JOC: Acum joci contra unui calculator si fiecare dintre voi aveti cate cinci carti. Doua carti sunt deasupra celor cinci si scopul acestui joc logic este sa pui peste ele carti mai mici sau mai mari cu o unitate. Daca jos este cinci, logica cartilor iti cere sa pui peste cinci un patru sau un sase. Fi mai rapid decat adversarul tau.Jocuri Online Asemanatoare

Jocuri Poker
Jocuri Poker

Un joc de carti in care participi sau organizezi partide de poker.Instructiuni:Se joaca cu mouse-ul.Regulile jocului sunt cele de la poker. FOLD - Renunti, FOLD&SKIP - Renunti si treci la urmatoarea mana, BET - mergi mai departe, CALL - pui suma minima de pariere, RAISE - ridici suma, CHECK - pasezi
Pyramid Solitaire
Pyramid Solitaire

Muta cartiele in asa fel incat sa le eliberezi pe cele de dedesupt.
GoodGame Poker
GoodGame Poker

Goodgame Poker prezinta o experienta cu totul noua jucatorilor de Poker. Goodgame Poker combina toate strategiile, indemanarea si entuziasmul din Texas Hold’em cu avatarele personalizabile si un stil proaspat si modern. Ridica miza, joaca la cacealma, nu te arunca maxim cand ai carti foarte bune. Fi
Mahjongg
Mahjongg

Selecteaza cartile identice pentru a disparea. Nu ai voie sa selectezi o carte de pe acelasi nivel cu alte carti din jurul ei.
Poker2 3D
Poker2 3D

Pentru acei dintre dumneavoastra care au incercat jocul de poker Governor Poker propunem varianta 2 a acestuia. Pentru a porni jocul trebuie sa apasati pe clubul din dreptul cerculetului auriu care se invarte. Dupa ce se termina un joc, apasati pe Next Day.
Giceste Perechile
Giceste Perechile

Ghiceste perechile de carti. Fiecare carte pe care o intorci are o poza pe care trebuie sa o ti minte iar cand acea poza o mai regasesti sub alta carte trebuie sa o imperechiezi cu cealalta.
Carabbian Poker
Carabbian Poker

Un joc de poker cu o grafica excelenta. Se joaca cu ajutorul mouseul . Trebuie sa pui miza si sa-ti alegi cartile. Mult Noroc!
Solitaire 2
Solitaire 2

Joaca celebrul joc de carti Solitaire. Distreaza-te aranjand cartile pentru a le elimina de pe plansa jocului.
Solitaire
Solitaire

Celebrul joc solitaire in varianta flash. Este un joc simplu nu trebuie decat sa pui cartile in ordine.
Carti
Carti

Un joc de carti interesant. Joci cu calculatorul trebuie sa reactionezi rapid pentru a castiga. Control:Se joaca cu mouse-ul, fiecare are cate 4 carti iar pe masa sunt 2, scopul tau este sa termini toate cartile inaintea adversarului.
Spider Solitaire
Spider Solitaire

Joaca Spider Solitaire. Aranjeaza cartile in ordine pentru a le elimina de pe tabla de joc.
Joc de Carti
Joc de Carti

Joaca acuma cu prieteni tai un interesant joc de carti doar pe www.zumy.ro

Automobile import ploiesti | Jocuri gratis | Termeni si Conditii | Confidentialitate |