Jocuri


Konnectors

DESCRIERE JOC: Construieste un drum care leaga punctul de plecare pana la punctul final, Ón scopul de a obtine vehiculul dumneavoastra.Jocuri Online Asemanatoare

X-Raye
X-Raye

Inca un joc interesant unde treubie sa muti cat mai repede piesa de la o gaura la alta.
Twiddlestix
Twiddlestix

In acest joc distractiv trebuie sa muti batul dintr-un bazin in altul fara a ramane blocat. Foloseste tastele sageti pentru a deplasa batul dintr-un bazin in altul.
Melcul Buclucas
Melcul Buclucas

Acesta este un joc care face parte din categoria jocuri puzzle, in care trebuie sa ajuti melcul buclucas sa ajunga destinatie. Pe traseul lui sunt diferite pericole de care tu trebuie sa il feresti activand anumite manete si butoane.
3D Sodoku
3D Sodoku

Joaca un super joc 3D Sodoku si incearca sa faci cat mai multe puncte.
Add Like Mad
Add Like Mad

Un joc de puzzle care iti pune la incercare cunostintele in matematica. Incearca sa rezolvi puzzel-ul pana la terminarea timpului.
24 Puzzle
24 Puzzle

Obiectivul jocului este de a muta toate patratele in jurul valorii de 24 de patrate pentru a le obtine in ordine numerica. Distractie Placuta !!!
Railroad Builder
Railroad Builder

Construieste o cale ferata de la statia de plecare in statia de sosire.
G Ball
G Ball

Ghideaza bila pe traseul stabilit si ai grija sa nu o scapi gauri.
Tetris
Tetris

Joaca jocul ideal de tetris. Tetrisul este jocul copilariei pentru multi dintre noi asa ca zumy.ro va ofera acest joc de tetris.
3D Worm
3D Worm

3D Worm este o versiune noua a popularului joc Worm, similara cu traditionalul joc Snake.
Park A Lot 2
Park A Lot 2

Park a lot 2 este un joc cu masini in care tu esti valet si trebuie sa parchezi masinile care vin la restauran. Trebuie sa fi foarte rapid pentru a nu se face coada la intrarea in parcare si pentru ca cei ce pleaca sa aibe masinile cat mai rapid.
Cube Buster
Cube Buster

Sparge conglomeratele de patratele cat mai repede pentru a nu ajunge sus. Fiecare nivel are dificultatea lui, crescand viteza cu care patratelele se inmultesc.
Graveyard
Graveyard

Loveste cu dovleacul fara sa atingi pietrele funerare.
Lost Inca Prophecy
Lost Inca Prophecy

Acesta este un joc din categoria jocuri puzzle in care trebuie sa gasesti obiectele ascunse pe plansa pentru a putea trece la puzzleul cel mare, in care trebuie sa formezi cate trei sau mai multe obiecte de acelasi fel pentru a le putea elimina de pe tabla de joc.
Frogger
Frogger

In acest joc trebuie sa traversezi cu broscuta fara a fi calcata de autoturismele care trec pe sosea.
Carnival Jackpot Extreme
Carnival Jackpot Extreme

Carnival Jackpot Extreme Edition va aduce fiorul de un cazinou fără a fi nevoie să părăsească birou.
Catch 33
Catch 33

Pune pătrate Ón ordine numerică cat de repede poti.
Spiderman Puzzle
Spiderman Puzzle

Spiderman unul din cele mai indragite personaje pentru copii va aduce acest joc puzzle, unde va este testata memoria vizuala. Misiunea voastra este de a retine imaginile din spatele cartilor si de a le grupa doua cate doua. Jocul contine mai multe nivele de dificultate accesibil pentru toate varstel
Penguin Push
Penguin Push

Joc de puzzle care se ocupă cu Ómpingerea blocurilor colorate
Puzzle cu Flinstones
Puzzle cu Flinstones

Esti invitat in epoca de piatra alaturi de Familia Flinstones. Descopera cat mai multe lucruri noi si interesante despre ei in acest joc puzzle, reusind sa pui cap la cap toate piesele. Iti dorim distractie placuta in aces puzzle.

Automobile import ploiesti | Jocuri gratis | Termeni si Conditii | Confidentialitate |