Jocuri


24 Puzzle

DESCRIERE JOC: Obiectivul jocului este de a muta toate patratele in jurul valorii de 24 de patrate pentru a le obtine in ordine numerica. Distractie Placuta !!! jocuri bileJocuri Online Asemanatoare

Konnectors
Konnectors

Construieste un drum care leaga punctul de plecare pana la punctul final, Ón scopul de a obtine vehiculul dumneavoastra.
3D Sodoku
3D Sodoku

Joaca un super joc 3D Sodoku si incearca sa faci cat mai multe puncte.
Melcul Buclucas
Melcul Buclucas

Acesta este un joc care face parte din categoria jocuri puzzle, in care trebuie sa ajuti melcul buclucas sa ajunga destinatie. Pe traseul lui sunt diferite pericole de care tu trebuie sa il feresti activand anumite manete si butoane.
X-Raye
X-Raye

Inca un joc interesant unde treubie sa muti cat mai repede piesa de la o gaura la alta.
G Ball
G Ball

Ghideaza bila pe traseul stabilit si ai grija sa nu o scapi gauri.
Twiddlestix
Twiddlestix

In acest joc distractiv trebuie sa muti batul dintr-un bazin in altul fara a ramane blocat. Foloseste tastele sageti pentru a deplasa batul dintr-un bazin in altul.
Tetris
Tetris

Joaca jocul ideal de tetris. Tetrisul este jocul copilariei pentru multi dintre noi asa ca zumy.ro va ofera acest joc de tetris.
Railroad Builder
Railroad Builder

Construieste o cale ferata de la statia de plecare in statia de sosire.
Carnival Jackpot Extreme
Carnival Jackpot Extreme

Carnival Jackpot Extreme Edition va aduce fiorul de un cazinou fără a fi nevoie să părăsească birou.
Park A Lot 2
Park A Lot 2

Park a lot 2 este un joc cu masini in care tu esti valet si trebuie sa parchezi masinile care vin la restauran. Trebuie sa fi foarte rapid pentru a nu se face coada la intrarea in parcare si pentru ca cei ce pleaca sa aibe masinile cat mai rapid.
Lost Inca Prophecy
Lost Inca Prophecy

Acesta este un joc din categoria jocuri puzzle in care trebuie sa gasesti obiectele ascunse pe plansa pentru a putea trece la puzzleul cel mare, in care trebuie sa formezi cate trei sau mai multe obiecte de acelasi fel pentru a le putea elimina de pe tabla de joc.
Frogger
Frogger

In acest joc trebuie sa traversezi cu broscuta fara a fi calcata de autoturismele care trec pe sosea.
Sheepish
Sheepish

Traverseaza cu oia strada si calea ferata pentru a ajunge pe cealanta parte a drumului.
Cube Buster
Cube Buster

Sparge conglomeratele de patratele cat mai repede pentru a nu ajunge sus. Fiecare nivel are dificultatea lui, crescand viteza cu care patratelele se inmultesc.
Puzzle Police
Puzzle Police

Pentru toti cei pasionati de jocuri puzzle Zumy.ro va pune la dispozitie un nou model de puzzle cu o imagine foarte bine definita si va astepta la rezolvarea lui in cel mai scurt timp posibil. Tot ce trebuie sa faceti este sa asezati bucatile de imagine in oridinea realizarii pozei initiale, dar in
Add Like Mad
Add Like Mad

Un joc de puzzle care iti pune la incercare cunostintele in matematica. Incearca sa rezolvi puzzel-ul pana la terminarea timpului.
Mega Puzzle
Mega Puzzle

Un MEGA PUZZLE. Aranjeaza piesele de puzzle in ordinea corecta pentru a forma imaginea corect.
Spiderman Puzzle
Spiderman Puzzle

Spiderman unul din cele mai indragite personaje pentru copii va aduce acest joc puzzle, unde va este testata memoria vizuala. Misiunea voastra este de a retine imaginile din spatele cartilor si de a le grupa doua cate doua. Jocul contine mai multe nivele de dificultate accesibil pentru toate varstel
Crash Down
Crash Down

Acesta este jocul copilariei noastre. Potriveste formele in asa fel incat sa elimini cat mai multe randuri.
Catch 33
Catch 33

Pune pătrate Ón ordine numerică cat de repede poti.

Automobile import ploiesti | Jocuri gratis | Termeni si Conditii | Confidentialitate |