Jocuri


24 Puzzle

DESCRIERE JOC: Obiectivul jocului este de a muta toate patratele in jurul valorii de 24 de patrate pentru a le obtine in ordine numerica. Distractie Placuta !!! jocuri bileJocuri Online Asemanatoare

X-Raye
X-Raye

Inca un joc interesant unde treubie sa muti cat mai repede piesa de la o gaura la alta.
3D Sodoku
3D Sodoku

Joaca un super joc 3D Sodoku si incearca sa faci cat mai multe puncte.
Konnectors
Konnectors

Construieste un drum care leaga punctul de plecare pana la punctul final, Ón scopul de a obtine vehiculul dumneavoastra.
Lost Inca Prophecy
Lost Inca Prophecy

Acesta este un joc din categoria jocuri puzzle in care trebuie sa gasesti obiectele ascunse pe plansa pentru a putea trece la puzzleul cel mare, in care trebuie sa formezi cate trei sau mai multe obiecte de acelasi fel pentru a le putea elimina de pe tabla de joc.
Park A Lot 2
Park A Lot 2

Park a lot 2 este un joc cu masini in care tu esti valet si trebuie sa parchezi masinile care vin la restauran. Trebuie sa fi foarte rapid pentru a nu se face coada la intrarea in parcare si pentru ca cei ce pleaca sa aibe masinile cat mai rapid.
3D Worm
3D Worm

3D Worm este o versiune noua a popularului joc Worm, similara cu traditionalul joc Snake.
Graveyard
Graveyard

Loveste cu dovleacul fara sa atingi pietrele funerare.
Crash Down
Crash Down

Acesta este jocul copilariei noastre. Potriveste formele in asa fel incat sa elimini cat mai multe randuri.
Carnival Jackpot Extreme
Carnival Jackpot Extreme

Carnival Jackpot Extreme Edition va aduce fiorul de un cazinou fără a fi nevoie să părăsească birou.
Tetris
Tetris

Joaca jocul ideal de tetris. Tetrisul este jocul copilariei pentru multi dintre noi asa ca zumy.ro va ofera acest joc de tetris.
Frogger
Frogger

In acest joc trebuie sa traversezi cu broscuta fara a fi calcata de autoturismele care trec pe sosea.
Cube Buster
Cube Buster

Sparge conglomeratele de patratele cat mai repede pentru a nu ajunge sus. Fiecare nivel are dificultatea lui, crescand viteza cu care patratelele se inmultesc.
Catch 33
Catch 33

Pune pătrate Ón ordine numerică cat de repede poti.
Puzzle cu Flinstones
Puzzle cu Flinstones

Esti invitat in epoca de piatra alaturi de Familia Flinstones. Descopera cat mai multe lucruri noi si interesante despre ei in acest joc puzzle, reusind sa pui cap la cap toate piesele. Iti dorim distractie placuta in aces puzzle.
Spiderman Puzzle
Spiderman Puzzle

Spiderman unul din cele mai indragite personaje pentru copii va aduce acest joc puzzle, unde va este testata memoria vizuala. Misiunea voastra este de a retine imaginile din spatele cartilor si de a le grupa doua cate doua. Jocul contine mai multe nivele de dificultate accesibil pentru toate varstel
Mega Puzzle
Mega Puzzle

Un MEGA PUZZLE. Aranjeaza piesele de puzzle in ordinea corecta pentru a forma imaginea corect.
Twiddlestix
Twiddlestix

In acest joc distractiv trebuie sa muti batul dintr-un bazin in altul fara a ramane blocat. Foloseste tastele sageti pentru a deplasa batul dintr-un bazin in altul.
Railroad Builder
Railroad Builder

Construieste o cale ferata de la statia de plecare in statia de sosire.
Add Like Mad
Add Like Mad

Un joc de puzzle care iti pune la incercare cunostintele in matematica. Incearca sa rezolvi puzzel-ul pana la terminarea timpului.
Puzzle Police
Puzzle Police

Pentru toti cei pasionati de jocuri puzzle Zumy.ro va pune la dispozitie un nou model de puzzle cu o imagine foarte bine definita si va astepta la rezolvarea lui in cel mai scurt timp posibil. Tot ce trebuie sa faceti este sa asezati bucatile de imagine in oridinea realizarii pozei initiale, dar in

Automobile import ploiesti | Jocuri gratis | Termeni si Conditii | Confidentialitate |